מדיניות פרטיות

ברוכים הבאים ל eTeacher- בית ספר וירטואלי המציע מגוון קורסים מקוונים (להלן “שירות“). השירות נמצא בבעלות eTeacher Ltd ומנוהל על ידו. “אנחנו“, “שלנו”, “eTeacher “, ה”חברה“.

מדיניות הפרטיות (“מדיניות“) מסבירה את נוהלי הפרטיות עבור השירות שלנו ואתרי האינטרנט השונים שלנו
(כולם יחד “אתר אינטרנט“). המדיניות מתארת את הזכויות והאפשרויות העומדות לרשותך ביחס למידע שברשותך.

 

תוכן העניינים
נתונים אישיים שאנו אוספים ומעבדים
האופן שבו אנו מעבדים ומשתמשים בנתונים האישיים
מתי ואיך אנו משתפים מידע אישי עם אחרים
קישורי צד שלישי
עוגיות – Cookies
העברות נתונים בינלאומיות
אבטחה ושמירת נתונים
מידע נוסף למשתמשים באזור הכלכלי האירופי
הזכויות שלך בתחום הכלכלי האירופי
קטינים
הודעה מקוונת על נוהלי מידע הנוגעים לילדים בארצות הברית – COPPA
שינויים במדיניות הפרטיות הזו
צור אתנו קשר

 

 

נתונים אישיים שאנו אוספים ומעבדים

אנחנו אוספים מידע שאתם מספקים לנו בפנייתכם אלינו או בעת ההרשמה לקורס.

טופס יצירת קשר. כאשר אתם פונים לקבלת שירות באמצעות אתר האינטרנט שלנו או באמצעות דף נחיתה שהופניתם אליו ממודעה מקוונת, תתבקשו לספק פרטי התקשרות כגון: שם, דואר אלקטרוני, מספר טלפון וגיל. אנחנו גם אוספים באופן אוטומטי מידע דיגיטלי הקשור למודעה מקוונת ודף הנחיתה שהתוודעתם אליהם, כולל כתובת IP (ומיקום כללי התואם לכתובת), מידע לגבי קמפיין המודעה, הדפים שביקרתם בהם באתרים, הדפדפן וסוג המכשיר שלכם.
פרטי ההרשמה. השירות ניתן למשתמשים רשומים בלבד. ההרשמה לשירות מתבצעת באמצעות נציג מוקד המכירות שלנו. תתבקשו על ידי נציגנו לספק את פרטי ההתקשרות אתכם וגם מידע נוסף כגון, שם ילדכם (לרישום קטינים), בית הספר, כיתה, מין, תאריך לידה, מקום לידה, שפות מדוברות, קורסים רצויים, מידע טכני אודות סוג המחשב, מידע לגבי רמת הלימוד (באמצעות שיחת טלפון), כתובת למשלוח מכתבים וימים ושעות זמינות ליצירת קשר. אנחנו עשויים לשמור תיעוד של כל בקשה או בירור שאתם מפנים אלינו בנוגע לשירות.

 

ניתן להעשיר את פרופיל תלמידיך עם תיאור תחומי עניין אישים וקישורים לפרופילים המקוונים ברשתות החברתיות. הנך רשאי להשתתף גם בדיונים בפרומים כיתתיים.

פרופיל LMS ופורומים של הקורס. אנחנו מתפעלים את פלטפורמת מערכת ניהול הלמידה (LMS) שמארגנת את חשבון המשתמש שלך ואת המידע אודות הקורסים שלך. הנך יכול לבחור להוסיף בתוך המערכת (LMS) תיאור חופשי של תחומי העניין שלך וקישורים לפרופילים המקוונים שלך ברשתות החברתיות. הנך יכול לפרסם שאלות ודעות בפורומים כיתתיים ולהשתתף בדיונים בפורום עם חברי כיתתך.

אינך מחויב על פי חוק למסור לנו את המידע שהוזכר לעיל. יחד עם זאת, אם לא תספק לנו מידע מסוים, לא נוכל להשיב לבקשות שלך או לספק לך את שירותנו.

 

אנחנו נאסוף מידע הקשור להישגים ולהשתתפותך בקורס שאליו נרשמת.

מידע אודות הקורס. במהלך השתתפותך בקורסים שאליהם נרשמת, אנחנו נאסוף מידע כגון נוכחות והיעדרות מהשיעורים, מדדים של השתתפות התלמידים בשיעורים, משוב המדריך, האופן שבו תרצה לקבל התראות, שיעורי הקורס וההישגים שלך. אם נרשמת לקורס בו אנו מקצים רישיון לכלי הקשור לשימושך (למשל, כלי לעריכת סרטים), אנו נעבד את פרטי הרישוי עבור הרישיון שהוקצה לך.

 

אנו מקליטים את שיעורי הקורס באודיו ווידאו.

הקלטות השיעורים. המדריך ומשתתפי הקורס מוקלטים ומצולמים.

 

אנו נאסוף את המשוב המצולם או כתוב שלך אם תבחר לספק אותו.

משוב. אם הנך תלמיד באחד הקורסים שלנו, תלוי ברמת מעורבותך בקורס או על פי המלצת המדריך, ניצור איתך קשר (אם מדובר בילד, ניצור קשר עם הורה) בטלפון כדי לספר לך על האפשרות לקבל סקירה מצולמת עבור eTeacher .
אם תסכים נאסוף ממך את הסקירה המצולמת.
לחלופין, נשלח לך מייל ונבקש ממך לספק סקירה בכתב על אתרים חיצוניים מסוימים או על אחד מאתרי eTeacher.
במקרה שנקבל סקירה מתלמיד קטין נבקש אישור הסכמה מהורים בכתב.

 

אנו עשויים לקבל את פרטי ההתקשרות שלך מלקוח פוטנציאלי שאתה מכיר.

הפניות. בשיחה עם לקוח פוטנציאלי אנו עשויים לשאול אותו אודות מכרים שעשויים להתעניין בשירות שלנו. כך אנו נקבל את פרטי ההתקשרות של לקוחות פוטנציאליים.

 

אנו אוספים מידע הנוגע לשימושך בשירות ובאינטראקציה שלך איתנו, כמו גם תשובותיך לסקרים באתר ובשירות.

ניתוחים וסקרים. בעת שימושך בשירות, כאשר הנך מתוודע לאחד מקמפיינים השיווקיים שלנו או שהנך משלים אחד מהסקרים המקוונים שלנו, אנו נתעד ונאסוף מידע מסוים הקשור לשימושך בשירות ולמעורבותך בקמפיינים, בסקרים כולל כתובת IP שלך (והמיקום הכללי בהתאם לכתובת), הגדרות שפה, סוג המכשיר והדפדפן ותעודת זהות המשתמש.

 

האופן שבו אנו מעבדים ומשתמשים בנתונים האישיים

ליצור איתך קשר בעקבות פנייתך

אנו משתמשים בטופס יצירת קשר כדי ליצור איתך קשר במענה לפנייתך ולצורך טיפול בפנייתך. אנו עושים שימוש בטופס יצירת הקשר גם כדי לקבוע מתי עלינו ליצור איתך קשר.

 

כדי לספק שירות, למטרת הוראת הקורס, ניהול ואדמיניסטרציה, שליחת דואר ומניעת הונאה.

אנו משתמשים בפרטי הרישום ובפרטי הקורס כדי לאמת את זהותך ולאפשר את גישתך לשירות, להוראת הקורס, ניהול ואדמיניסטרציה, לגבות את דמי הקורס, לתפעל את השירות, לספק לך את הקורס המקוון שנרשמת אליו, וכדי לספק לך מוצרים פיזיים שהזמנת מאתנו.
כמו כן, אנו עושים שימוש בטופס פרטי רישום ופרטי הקורס כדי להקל על הניהול הפנימי שלנו, ניהול הארכיון ופעילויות מנהליות וביקורתיות, וכדי לעזור לנו למנוע הונאות מצד משתמשים, שימוש פוגעני ובלתי חוקי בשירות.
אנו מעבדים את פרופיל LMS ואת פורום הקורס כדי להקל על האינטראקציה ועל הדיונים בנושאים הנוגעים לקורס.

 

כדי לספק לך שירות לקוחות ולשלוח לך הודעות מנהליות.

אנו משתמשים בפרטי הרישום ויצירת הקשר כדי לספק לך שירות לקוחות, לשלוח לך תזכורות מנהליות באימייל וב-SMS וכדי לטפל ביעילות בבקשות שלך.

 

אנו מקליטים את השיעורים כדי לאפשר גישה למשתמשים שרשומים לקורס לצורך מעקב, לבקרת איכות, ולטיפול בטענות בגין התנהלות לא ראויה במהלך השיעור.

אנו מקליטים את שיעורי הקורס כדי לאפשר גישה חוזרת למשתמשים הרשומים לקורס, לאבטח את איכות הקורס ולטפל בטענות בגין התנהלות לא ראויה במהלך השיעור.

 

אנו משתמשים בניתוח נתונים ובסקרים כדי לפתח ולייעל את השירות. אנו גם משתמשים במידע זה למטרות ניהול העסק.

אנו משתמשים בניתוח נתונים ובסקרים כדי להבין כיצד משתמשים התלמידים בשירות כדי שנוכל לשפר, לפתח ולייעל אותו. אנו משתמשים גם בניתוח נתונים ובסקרים כדי להתאים את השירות ואת תקשורת הדוא”ל שלנו להעדפות המשתמשים. אנו נשתמש במידע זה כדי להבין את השוק שבו אנו פועלים ולדיווח ניהולי ותכנון עסקי.

 

אנו משתמשים במשוב כדי לפרסם ולקדם את השירות ואת המותג שלנו.

אנו משתמשים במשוב למטרות שיווק ופרסום, כדי להבין את העדפות לקוחותינו ולשפר את חוויית המשתמש בעת השימוש בשירות. המשוב מתפרסם ביוטיוב, באתר שלנו ובאתרי צד ג’.

 

אנו משתמשים בהפניות כדי להציע את השירותים שלנו ללקוחות פוטנציאליים. אנו משתמשים בנתוני ההרשמה ליצירת פרופיל על סמך הרכישות הקודמות שלך וכדי להתאים לך הצעות שיווק בדוא”ל המותאמות לתחומי העניין שלך.
אנו משתמשים בפרטי ההרשמה ליצירת פרופיל המבוסס על רכישות העבר שלך, נוכחותך בכיתה תחומי העניין שלך, כדי ליצור איתך קשר בדוא”ל עם הצעות לשירותים שלנו המותאמים לתחומי העניין שלך.
אנו משתמשים בהפניות כדי ליצור קשר עם הלקוחות הפוטנציאליים ולהציע להם את שירותינו.

 

 

מתי ואיך אנו משתפים מידע אישי עם אחרים

לא נשתף את המידע שלך עם צדדים שלישיים, למעט באירועים המפורטים להלן או כאשר אתה מספק לנו את הסכמתך המפורשת מדעת.

 

אנו נשתף את המידע שלך עם ספקי השירות שלנו שעוזרים לנו לתפעל את השירות.

אנו עשויים לשתף את המידע שלך עם נותני השירות שלנו המסייעים לנו בהפעלת העסק שלנו ובמתן השירות לך, כגון שיווק, תמיכת הלקוחות ומכירות, מדריכי הוראה וספקי IT וכן גבייה. חברות אלה מורשות להשתמש במידע האישי שלך על מנת לספק שירותים שהוזכרו לעיל ולא למטרות קידום מכירות משלהם.

 

פרופיל LMS פורומים כיתתיים והקלטות השיעורים משותפים לכל חברי הכיתה ומדריכי הקורס.

פרופיל LMS שלך ודיונים בפורום הקורס משותפים וניתנים לצפייה על ידי כל משתתפי הקורס הרשומים לשיעורים לרבות מדריך הקורס.
הקלטות השיעורים משותפות וניתנות לצפייה על ידי כל המשתמשים הרשומים לקורס לרבות המדריך.
הקלטות השיעורים עשויות להיות משותפות עם מדריכי הקורס בתהליך ההכשרה שלהם.

 

המשובים ניתנים לשיתוף ולצפייה על ידי כל אחד באינטרנט.

המשובים שלך מתפרסמים ביוטיוב, באתר שלנו ובאתרים של צד ג’, וניתנים לשיתוף ולצפייה על ידי כל אחד באינטרנט.

אנו נשתמש במידע ונשתף אותו אם תפר את החוקים החלים עליך.

אם הפרת כל חוק החל עליך, אנו נשתמש ונשתף במידע שיש לנו אודותיך עם רשויות מוסמכות ועם צדדים שלישיים (כגון: יועצים משפטיים) לצורך טיפול בהפרה.

 

אנו נשתף מידע אודותיך אם נתבקש על ידי החוק.

אנו נשתף מידע שיש לנו אודותיך אם נידרש לעשות זאת על ידי רשות משפטית, ממשלתית או רגולטורית.

 

אנו נשתמש ונשתף את המידע שלך במידת הצורך, כדי לטעון או להתגונן מפני תביעות משפטיות

eTeacher  תשתף מידע אודותיך, במידת הצורך, עם רשויות רלוונטיות ועם צדדים שלישיים (כגון יועצים משפטיים) כדי להתגונן מפני טענות משפטיות או לטעון אותן, למשל במקרה שהופרו תנאי השירות שלנו, או במקרה של שימוש לרעה בשירות שלנו. אנו נשתף את המידע שלך לצורך הטיפול בתביעה, בהפרה או בשימוש לרעה.

 

אנו נשתף את המידע שלך אם הפעלת השירות תיעשה במסגרת אחרת.

אם הפעלת השירות נעשית במסגרת אחרת, או באמצעות מבנה משפטי אחר או ישות אחרת (כגון: עקב מיזוג או רכישה), ובלבד שאותם גופים מסכימים להיות מחויבים להוראות מדיניות זו, עם שינויים הכרחיים בגדר הסביר.

 

 

קישורי צד שלישי

איננו אחראים לשימושך בקישורים של צד ג’ הנגישים באתרנו או בשירות שלנו.

בעת ביקור באתר האינטרנט שלנו או בעת השימוש בשירות, אתה עלול להיות מופנה באמצעות היפר-קישורים או אמצעים אחרים לאתרי צד שלישי, שירותים וקהילות מקוונות שאינן קשורות אלינו כגון: פייסבוק, טוויטר, יוטיוב וכו’. אתה רשאי לשתף את תעודותיך ואפליקציות שפותחו על ידך בפלטפורמות צד שלישי אלה. אך יש לקחת בחשבון, שכללים שונים עשויים לחול על השימוש או הגילוי של המידע שלך על ידי אותם צדדים שלישיים ואתה תהיה כפוף לכללי הפרטיות והמדיניות של צדדים שלישיים אלה. איננו שולטים במדיניות הפרטיות של צדדים שלישיים וממליצים לעיין במדיניות הפרטיות של צדדים אלה לפני שתשתף אותם במידע שלך.

Cookies- “עוגיות

 

אנו משתמשים ב”עוגיות” ובטכנולוגיות דומות אחרות.

 “עוגיות” הן קבצי טקסט, המורכבים מכמות קטנה של נתונים, הנשמרים במחשב שלך או במכשיר אחר (למשל, סמארטפון, טאבלט וכו’) כאשר אתה משתמש באינטרנט וגולש באתרים שונים.
המידע שבקובצי ה- Cookie נקרא על ידי האתר שאתה גולש בו, כמו האתר שלנו. זה קורה במהלך ביקורך באתר וכשאתה חוזר לבקר בו (אלה נקראות עוגיות ‘קבועות’).
אנו משתמשים ב”עוגיות” למספר מטרות, כפי שמוסבר בקצרה להלן:
נחיצות. “עוגיות” הנחוצות לתפקוד השירות. השירות אינו יכול לפעול כראוי ללא עוגיות אלה. אתה יכול להגדיר את המכשיר שלך לחסום או להתריע בפניך לגבי קבצי cookie אלה, אך ייתכן שחלקים מהשירות לא יפעלו כהלכה.
מאפיינים. “עוגיות” המשמשות לתמיכה במאפיינים שונים של האתר, כגון סקרים וטופסי משוב. קבצי Cookie אלה נשמרים במכשיר שלך למשך 365 יום.
שיווק. “עוגיות” המסייעות לנו לעקוב אחר קמפיינים (פרסום) מקוונים שלנו ולנתח את ביצועי הקמפיין שלנו ביחס למבקרים באתר. קבצי Cookie אלה נשמרים במכשיר שלך עד 365 יום.
סטטיסטיקה. “עוגיות” המסייעות לנו להבין את אופן הגלישה שלך ושל משתמשים אחרים באתר האינטרנט שלנו על ידי איסוף נתונים שאינם מזהים אותך באופן ישיר. קבצי Cookie אלה נשמרים במכשיר שלך עד שנתיים.

 

אתה תמיד יכול למחוק או להשבית קבצי Cookie

תמיד תוכל למחוק את ה”עוגיות” שנשמרו במכשיר שלך דרך ההגדרות של דפדפן המחשב או המכשיר שלך. אתה יכול גם להשבית קבצי Cookie לשימוש עתידי דרך ההגדרות של דפדפן המחשב או ההתקן שלך.

 

 

העברות נתונים בינלאומיות

 

 

אנו עשויים לאחסן ולעבד מידע מחוץ לטריטוריה שלך.אנו נעביר מידע בינלאומי בהתאם לחוקי הגנת הנתונים הרלוונטיים.
המידע שאנו אוספים על אודותיך יעובד בראש ובראשונה במדינת ישראל, המוכרת על ידי הנציבות האירופית כבעלת הגנה מספקת על נתונים אישיים. המידע שלך יעובד גם באורוגוואי וברשות הפלסטינית, שם ממוקמים מוקדי המכירות והשירותים שלנו, בסעודיה, בדרום אפריקה ובמקומות אחרים בעולם שבהם נמצאים נציגי המכירות שלנו, וכן, בארצות הברית, שם נמצאים כמה מנציגי המכירות שלנו ורבים מנותני השירות שלנו.
אם נעביר מידע אודותיך לתחומי שיפוט אחרים, אנו נעשה זאת באמצעות אמצעי הגנה נאותים בהתאם לחוק.

 

אבטחה ושמירת נתונים

 

אנו שומרים את המידע האישי שלך למשך התקופה הנחוצה לתמיכה בפעילות העסקית שלנו, ולאחר מכן לפי הצורך למטרות שמירת רשומות.

אנו שומרים נתונים אישיים למשך הזמן הדרוש לתמיכה בפעילות העסקית שלנו וכפי שנדרש בחוקים הרלוונטיים במדינות שבהן אנו פועלים. לאחר מכן, אנו נמשיך לשמור את המידע האישי שלך במידת הצורך בכדי לעמוד בהתחייבויות המשפטיות שלנו, לפתור סכסוכים, לבסס ולהגן על תביעות משפטיות ולאכוף את תנאי השירות שלנו, מדיניות זו והסכמים אחרים שיש לנו עם המשתמשים שלנו.

 

אנו נוקטים אמצעים לאבטחת המידע שלך.

אנו נוקטים אמצעים מסוימים להפחתת הסיכונים לנזק, אובדן מידע וגישה או שימוש בלתי מורשים במידע. אנו מיישמים אמצעי אבטחה ואמצעים ארגוניים להפחתת הסיכונים של מניעת שירות, חשיפה או שינויי מידע בלתי מורשים. אנו עורכים סקרי אבטחה, עורכים בקרות ומלמדים את עובדינו אודות סיכוני אבטחה ברשת והדרכים למנוע אותם. עם זאת, למרות שנעשים מאמצים לאבטח את המידע האישי שלך, אין אבטחה מוחלטת, ואינך יכול לצפות שהשירות יהיה חסין מפני או נטול סיכון בכל הנוגע לאבטחת מידע.

 

מידע נוסף למשתמשים באזור הכלכלי האירופי

eTeacher היא נאמן המידע של הנתונים האישיים שאנו אוספים ביחס לשירות

 eTeacher היא נאמן מידע לצורכי עיבוד הנתונים האישיים באמצעות האתר הקשור לשירות.
כתובת הדואר שלנו היא:
eTeacher בע”מ
רחוב אהליאב 8
רמת גן, ישראל, מיקוד: 5252261

 

נציג האיחוד האירופי שלנו הוא RF PRIVACY MINDERS LTD. תוכלו לפנות אליהם בדוא”ל לכתובת info@privacyminders.com
eTeacher מינה נציג של האיחוד האירופי, שבסיסו בקפריסין, שאליו תוכל לפנות בשאלה הנוגעת לעיבוד הנתונים האישיים שלך, אם אתה נמצא באזור הכלכלי האירופי, כולל בקשות למימוש זכויותיך הניתנות על ידי התקנה הכללית להגנת נתונים (האיחוד האירופי) 2016/679. תוכל ליצור קשר עם נציג האיחוד האירופי בדוא”ל info@privacyminders.com
או בדואר:
RF PRIVACY MINDERS LTD
10 Patron Street
6051 Larnaca, Cyprus

 

 

 

הבסיס המשפטי במסגרת ה GDPR (האסדרה הכללית להגנה על מידע) לעיבוד הנתונים האישיים שלך

 

הבסיס המשפטי לשימוש במידע בטופס התקשרות שלך בכדי ליצור איתך קשר בתגובה לפנייתך וכדי לקבוע מתי עלינו להיות בקשר איתך, הוא האינטרס העסקי הלגיטימי שלנו בתיעדוף ובמענה לשאלות.
עמידה בתנאי החוזה למטרת הוראת קורס מקוון או מוצרים אחרים שנמכרו לך, וכן צעדים הכרחיים הנדרשים טרם חתימתך על החוזה מהווים בסיס חוקי לעיבוד נתוני ההרשמה ופרטי הקורס למטרת הוראתו, ניהולו ולמטרות חיוב.

 

האינטרס העסקי הלגיטימי שלנו בניהול ובפיתוח השירות והעסקים שלנו והגנה עליהם מפני הונאות וצורות אחרות של שימוש לרעה עומד בבסיס עיבוד טפסי ההרשמה ומידע אודות הקורס, כדי להקל על הניהול הפנימי שלנו כולל הארכיון, פעילות הבקרה, ולעזור לנו להימנע משימוש במרמה, שימוש פוגעני ובלתי חוקי בשירות.
טיפוח סביבת למידה אלקטרונית פעילה ותוססת לתלמידים, המקלה על אינטראקציה ודיונים בין תלמידים בנושאי הקורס, הוא הבסיס החוקי לעיבוד פרופיל LMS ופורום הקורסים.

 

האינטרס העסקי הלגיטימי שלנו בקידום המעורבות שלך והשתתפותך הפעילה בקורסים מקוונים ובהקשר למענה לפניות הלקוחות הוא הבסיס החוקי לעיבוד פרטי ההרשמה ופרטי ההתקשרות שלך בכדי לספק לך תמיכת לקוחות, לשלוח לך תזכורות והודעות מנהליות באמצעות דוא”ל ו-SMS ולטפל ביעילות בפניותיך.
האינטרס העסקי הלגיטימי שלנו בקידום חוויית הלמידה האלקטרונית של כל חברי הכיתה, על ידי סיוע לחברי הכיתה המעוניינים לחזור על תכני הקורס או להשלים את החסר, הוא הבסיס החוקי לעיבוד הקלטות שיעורים כדי לאפשר גישה לאחר מכן לשיעורים על ידי משתמשים רשומים.

 

הגנה על טענות בגין התנהגות בלתי הולמת במהלך השיעור, הגנה על האינטרסים החיוניים של משתתפי הכיתה והמדריך וכן הגנה ועל האינטרס הלגיטימי של eTeacher בטיפול בתביעות בגין התנהלות שגויה במהלך השיעור, מהווה את הבסיס החוקי לעיבוד הקלטות השיעורים.

 

האינטרס הלגיטימי שלנו בפיתוח, שיפור וייעול השירות והאתר מהווה את הבסיס החוקי לאיסוף ועיבוד נתונים.

 

האינטרס הלגיטימי שלנו בפיתוח, שיפור וייעול השירות והאתר מהווה את הבסיס החוקי לאיסוף ועיבוד מידע אנליטי וסקרים.

 

הסכמתך המפורשת הניתנת בעת שליחתך את המשוב מהווה את הבסיס החוקי לשימוש בו.
האינטרס הלגיטימי שלנו בשיווק והצעת השירות ללקוחות פוטנציאליים מהווה את הבסיס החוקי לעיבוד ההפניות.

 

הסכמתך המפורשת מהווה את הבסיס החוקי לעיבוד פרטי הרישום לצורך יצירת הפרופיל שתואם את תחומי העניין שלך כדי שבעקבות כך נוכל ליצור איתך קשר באמצעות דוא”ל ולהציע לך את שירותינו. אם המשתמש הרשום הוא קטין נבקש את רשות ההורים. אתה רשאי לבטל את הסכמתך לכל פרסום שיווקי שתקבל מאיתנו בכל עת באמצעות הקישור “ביטול המנוי” המצורף.

 

האינטרס הלגיטימי שלנו הוא להגן על העסק שלנו מפני הפרות וכן להגן על האינטרסים של אחרים ובכך מהווה את הבסיס החוקי לשימוש ושיתוף של המידע שלך עם רשויות או הצד השלישי וזאת במטרה לטפל בהפרות החוק או להתגונן מפני תביעות משפטיות (כגון הפרה של תנאי השימוש שלנו/שימוש לרעה בשירות שלנו).

 

האינטרס הלגיטימי של הרשויות המבקשות מידע מצד אחד והאינטרס הלגיטימי שלנו להיענות לדרישתם מצד שני וכן הגנה על האינטרסים של אחרים, עמידתנו בהתחייבות החוקית אשר eTeacher כפופה לה, מהווים את הבסיס החוקי לשיתוף המידע שיש לנו עליך אם נתבקש ע”י רשות משפטית, ממשלתית או רגולטורית אחרת.
האינטרס הלגיטימי בהמשכיות העסקית שלנו מהווה את הבסיס החוקי לשיתוף המידע שלך במקרה של שינוי במבנה הארגוני שלנו.

הזכויות שלך בתחום הכלכלי האירופי

 

 

יש לך את הזכות לגשת, לעדכן או למחוק את המידע שלך, להשיג עותק של המידע שלך, למשוך את הסכמתך ולהתנגד או להגביל פעילויות מסוימות בעיבוד הנתונים.

 

אם אתה אדם פרטי באיחוד האירופי יש לך את הזכויות הבאות במסגרת ה- GDPR (האסדרה הכללית להגנה על מידע), בכפוף למגבלות ש-GDPR – מייחס לזכויות אלה:
זכות גישה למידע האישי שלך שאנחנו מעבדים ולקבל עותק ממנו.
הזכות לתקן מידע אישי לא מדויק שיש לנו לגביך.
זכות לניידות נתונים, כלומר לקבל את המידע האישי שמסרת לנו, בפורמט מובנה, נפוץ וקריא במכונה. יש לך את הזכות להעביר נתונים אלה לספק שירות אחר. אם הדבר אפשרי מבחינה טכנית, יש לך את הזכות שהמידע האישי שלך יועבר ישירות מאתנו לספק השירות שאתה מייעד.
זכות להתנגד, על סמך מצבך הספציפי, לשימוש במידע האישי שלך על בסיס האינטרס הלגיטימי שלנו. עם זאת, אנו עשויים לעקוף את ההתנגדות אם נדגים נימוקים לגיטימיים משכנעים, או לצורך ביסוס, מימוש או הגנה של תביעות משפטיות. אתה רשאי גם להתנגד בכל עת לשימוש במידע האישי שלך למטרות שיווק ישיר.
הזכות להגביל את העיבוד של המידע האישי שלך (למעט שמירתו) אם אתה מתנגד לדיוקו, לתקופה המאפשרת לנו לאמת את דיוקו; אם אתה סבור שהעיבוד אינו חוקי ואתה מתנגד למחיקת המידע האישי ומבקש במקום זאת להגביל את השימוש בו; אם איננו זקוקים עוד למידע האישי למטרות המפורטות במדיניות זו, אך אתה זקוק לו כדי לבסס, להפעיל או להגן על תביעות משפטיות, או אם אתה מתנגד לעיבוד, עד לבירור אם העילות הלגיטימיות שלנו לעיבוד עוקפות את שלך.
הזכות להישכח. בנסיבות מסוימות, כגון כאשר המידע האישי אינו נחוץ עוד למטרות שלשמן הוא עובד, יש לך את הזכות לבקש מאיתנו למחוק את המידע האישי שלך. עם זאת, אנו עדיין עשויים לעבד את המידע האישי שלך אם יש צורך לעמוד בהתחייבות משפטית בכפוף לחוקים במדינת האיחוד האירופי, או לצורך ביסוס, מימוש או הגנה של תביעות משפטיות.
אם הבסיס החוקי לעיבוד המידע האישי שלך הוא הסכמה, אתה רשאי לבטל את הסכמתך בכל עת. אם תעשה זאת, אנו עדיין נעבד מידע מסוים על בסיס משפטי שאינו הסכמה, כמתואר במדיניות.
משיכת הסכמתך לא תשפיע על חוקיות עיבוד הנתונים שביצענו על סמך הסכמתך לפני משיכה זו.
אם ברצונך לממש את אחת מהזכויות הנ”ל, פנה אלינו לכתובת Privacy@eteachergroup.com

אנו שומרים לעצמנו את הזכות לבקש ראיות סבירות לאימות זהותך לפני שנמסור לך מידע. כאשר איננו יכולים לספק לך מידע שביקשת, נסביר את הסיבה לכך.

 

יש לך זכות להגיש תלונה לרשות המפקחת הרלוונטית בנושא הגנת נתונים.

בכפוף לחוק, יש לך את הזכות להגיש תלונה לרשות המקומית להגנת נתונים. אם אתה נמצא באיחוד האירופי, אז על פי סעיף 77 של GDPR אתה רשאי להגיש תלונה לרשות המפקחת, במיוחד במדינה שבה אתה גר, במקום עבודתך או בדבר הפרה לכאורה של ה- GDPR. לרשימת רשויות הפיקוח באיחוד האירופי לחצו כאן.

 

 

קטינים

עליכם להיות בני 18 לפחות או לקבל אישור מהורים כדי להשתמש בשירות זה.

השירות כולל קורסים המיועדים לילדים מתחת לגיל 18. אם ילד מתחת לגיל 18 מעוניין להירשם לשירות, נצטרך הסכמת הורים לאיסוף ועיבוד המידע של הילד.

 

הודעה מקוונת על נוהלי מידע הנוגעים לילדים בארצות הברית – COPPA

 

 

סעיף זה מתאר את נוהלי המידע של השירות בנוגע למידע שנאסף מילדים מתחת לגיל 13 בארצות הברית שנרשמו לקורסים מקוונים בשירות. הוא מונגש לך על פי חוק הגנת הפרטיות המקוונת של ארה”ב לילדים ותקנותיו (COPPA). הודעה זו נוגעת למידע שנאסף מהשימוש של הילד בשירות בגין הקורס אליו הוא נרשם כיום, ובגין קורסים שהוא או היא עשויים להירשם אליהם בעתיד.

מפעילים שאוספים או שומרים מידע אישי על ילדים באמצעות השירות.


המוזכרים מטה הם מפעילים העוזרים לנו לתפעל את השירות ושאוספים את המידע מילדים המשתמשים בשירות ושומרים עליו:
1. Zoom Video Communications Inc.
2. WhatsApp Inc.
3. Amazon Web Services, Inc.
4. Gerymoll S.A. – Telecom Networks
5. MeisterLabs GmbH
6. Microsoft Corporation
7. OwnCloud GmbH
8. Intelitek, Inc.
9. ActiveCampaign, LLC

לבירורי הורים בנוגע למדיניות הפרטיות של המפעילים ושימוש הנעשה על ידם במידע האישי של ילדיהם, אנא צרו אתנו קשר באמצעות הערוצים המצוינים מטה.

 

 

המידע שאנו אוספים מילדים והדרכים שאנו משתמשים בו

 אנחנו אוספים את המידע הבא מילדים למטרות שלהלן:
– במהלך שיחת הקליטה שלנו עם ההורה, אנו עשויים, באישור ההורה, לדבר עם הילד בכדי לקבל מידע בנוגע לרמת הידע והמיומנויות שלו על מנת להעריך את התאמתו קורס מסוים.
– בתגובה לבקשות הילד לקבל תמיכה טכנית או שירות הלקוחות, אנו נבקש לקבל מידע לזיהוי הילד כתלמיד רשום (כגון שם פרטי ושם משפחה שלו), כמו גם מידע טכני לגבי סוג המחשב שבו הילד משתמש בעת השימוש בשירות. המידע יכלול את סוג ההתקן ומערכת ההפעלה ואת כתובת ה-IP של המכשיר. מידע זה משמש לצורך תמיכה טכנית, תפעול וניהול פנימיים של השירות.
– אנו משתמשים בקובצי Cookie ובמזהים קבועים אחרים כדי לזהות את הילד כאדם שנרשם לשירות.
– כאשר הילד מתחבר לשיעור מקוון, הוא מתבקש לספק כתובת דוא”ל. כתובת הדוא”ל משמשת רק לצורך הפעלה פנימית וניהול השירות.
– כאשר הילד מתחבר לשיעור מקוון, הוא מתבקש לספק שם או כינוי. השם או הכינוי שהוזנו מוצג לכל משתתפי השיעור האחרים במהלך השיעור ומוצג על גבי צילומי השיעור המוקלטים.
– על פי בחירת הילד, הוא רשאי להזין הודעות צ’אט במהלך השיעור, המוצגת לכל משתתפי השיעור האחרים. כאשר הילד מדבר במהלך השיעור, כל מה שהוא אומר נשמע על ידי כל משתתפי השיעור האחרים ונשמר בהקלטה המצולמת של השיעור. מטרת הצילומים היא לאפשר גישה חוזרת למפגשי כיתה על ידי משתמשים שנרשמו לשיעור, לבדיקות ובקרות אבטחת איכות ולהגנה וטענה באשר להתנהגות בלתי הולמת במהלך השיעור.
– כאשר הילד מציג את עבודתו במהלך השיעור או משתף מסך, הם מוצגים בפני כל משתתפי השיעור האחרים ונאספים לצילומים המוקלטים של השיעור.
– על פי בחירת הילד, הוא רשאי להוסיף תמונת פרופיל לדף הפרופיל שלו בשירות. התמונה משמשת רק לצורך שמירה על דף הפרופיל של הילד. כהורה, אתה רשאי לחסום העלאת תמונות פרופיל דרך לוח הבקרה של הגדרות הפרטיות שלך במערכת ניהול הלמידה שלנו (LMS).
– על פי בחירת הילד, הוא רשאי לפרסם פוסטים בפורום הקורס. בנוסף, הילד רשאי להעלות קבצים לסביבה המשותפת ויכול ליצור מפות חשיבה ב- MindMeister. התוכן של פוסטים, העלאות ומפות חשיבה כאלה, שעשויים לכלול מידע אישי, נקבעים על ידי הילד המפרסם. הפוסטים, ההעלאות ומפות משמשים לצורך הקורס. שים לב כי כהורה, אתה רשאי לחסום את האפשרות לפרסם בפורום של הקורס דרך לוח המחוונים של הגדרות הפרטיות שלך במערכת ניהול הלמידה שלנו (LMS).
– הילד מקבל את כתובת הדוא”ל ומספר הטלפון של מדריך הקורס. כאשר הילד מתקשר עם מדריך הקורס, הוא או היא, על פי בחירתם, עשויים להעביר מידע אישי הנוגע לעצמו. מידע זה משמש רק לצורך הדרכה וניהול הקורס.
– מידע הנוגע לנוכחות הילד בשיעורים ולצפייתו בחומרי הקורס. מידע זה משמש רק לצורך הדרכה וניהול הקורס.
הילד רשאי להעמיד מידע אישי לרשות חבריו העמיתים בקורס במקרים הבאים:

 

אפשרות להפוך מידע אישי לזמין לציבור

– שם הילד, הודעות הצ’אט שלו בשיעור, מצלמת הרשת, שיתוף המסך והעדכון הקולי, כמוסבר לעיל. אלה נחשפים לכל משתתפי השיעור במהלך השיעור ולאחריו, בצילומים המוקלטים של השיעור.
– תמונת פרופיל שהילד מוסיף לפרופיל שלו בשירות (אלא אם כן נחסם לעשות זאת דרך לוח המחוונים של הגדרות הפרטיות של ההורה).
– פוסטים שפרסם הילד בפורום הקורס (אלא אם נחסם דרך לוח המחוונים של הגדרות הפרטיות של ההורה).
– קבצים שהועלו על ידי הילד לסביבה המשותפת של הקורס.
– מפות חשיבה שנוצרו על ידי הילד.

 

המידע המתואר לעיל ב”אפשרות להפוך מידע אישי לזמין לציבור “נחשף לעמיתיו של הילד בקורס.

 

בפני מי אנו חושפים את המידע שאנו אוספים מילדים

כהורה, אתה יכול לבדוק או למחוק את המידע האישי של הילד. אתה יכול גם לסרב לאפשר איסוף נוסף של המידע של הילד. במקרה כזה, אנו נסיר את ילדכם מהקורס ונחסום אותו מהשתתפותו בקורס.

זכויות הורים בנוגע למידע שאנו אוספים מילדים

למימוש זכויות אלו, צרו איתנו קשר דרך כל אחד מהערוצים המפורטים להלן.

שינויים במדיניות הפרטיות הזו

 

אם נשנה מדיניות זו, נודיע לך על השינוי.

מעת לעת, אנו עשויים לשנות מדיניות זו, ובמקרה זה נודיע לך על המדיניות המעודכנת דרך ממשק השירות או

באמצעות כתובת הדוא”ל שסיפקת לנו. הגרסה האחרונה של המדיניות תהיה תמיד נגישה דרך האתר.

צור איתנו קשר

כיצד ליצור אתנו קשר אם יש לך שאלות, תלונות או הצעות, תוכל לפנות אלינו לכתובת:
Privacy@eteachergroup.com

או דרך כל אחד מהערוצים האחרים המפורטים בכתובת

https://www.eteachergroup.com/contact-us

אנו נעשה כמיטב יכולתנו להגיב מהר ככל האפשר.

עודכן לאחרונה: יוני 14, 2021